Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:

ÁSZF

Általános szerződési feltételek.

Előszó:

RENDELKEZÜNK KOMOLY SAJÁT KÉSZLETTEL, DE AZ NEM FEDI LE A AZ ÖSSZES GYÁRTÓ ÖSSZES GUMIMÉRETÉT, AZAZ A WEBÁRUHÁZ NEM A KÉSZLETET MUTATJA.
JELENLEG TECHNIKAILAG NEM KIVITELEZHETŐ A GYÁRTÓK OLDALÁRÓL, HOGY A KÉSZLETEIK ONLINE IS SZEREPELJENEK TÖBB TIZEZER WEBÁRUHÁZBAN !!! 

AZ ÁRAK KIZÁRÓLAG TELEFONON, EMAIL-BEN VAGY A WEBÁRUHÁZ MEGRENDELÉSI FELÜLETÉN LEADOTT RENDELÉSEKRE ÉRVÉNYESEK !  

Ön a Gumitár Kft. webáruházát böngészi. Műhelyeink Budakeszin és Budaörsön találhatóak, korszerű gépekkel felszereltek, ahol gumiszerelést, centrírozást, gumijavítást, abroncs tárolást, futőműbeállítást, klímatöltést is vállalunk.
 

Vevő

Az gumi-akciok.hu  webáruházban azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés
Az webáruházban a megrendelés interneten, telefonon vagy faxon lehetséges. Az árak a webáruházban, telefonon,emailben, vagy faxon leadott rendelés esetén érvényesek adategyeztetés után. 
Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza.A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után kollégáink ellenőrzik, majd egyeztetés céljából a megadott telefonszámon vagy emailben felveszik Önnel a kapcsolatot. Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.
A megrendelés kizárólag az emailben tötént visszaigazolást követően lép érvénybe! A találati listában szereplő gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet jelzik, az árak visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek. Megrendeléskor az adatlap kitöltésénél a vevő elfogadja, hogy cégünk reklámot küldhet a megadott email címre, ha ezt nem kéri, akkor ezt az opciót törölni tudja, amivel elfogadja, hogy a jövőben cégünk semmi reklámot nem küld a felhasználónak.
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Fizetés
A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén készpénzben vagy bankkártyával egyenlítheti ki, vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti,illetve kérhet előreutalást az ELADÓ.
Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.
Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Cégünk komoly saját készlettel is rendelkezik. A raktáron lévő megrendelt termék visszaigazolás után azonnal átvehető személyesen Budakeszin vagy Budaörsön ahol a felszerelést is vállaljuk. Ha nincs raktáron a megrendelt áru, és ha azt a terméket lehet rendelni a gyártónál, akkor 24-72 órán belül érkezik meg, de ettől eltérhetnek egyes rendelések.A szállítási költség 1 db rendelése esetén 2.400,- / db, 2 db rendelése esetén 1.250,- / db, 3 vagy több darab rendelése esetén 1000,- / db. Utánvét kezelési költség 600 forint / rendelés. A szállítás pontos összegét a gumik adatlapjánál találja meg.(A díj az áfát tartalmazza). Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A megrendelt abroncsokat 10 munkanaon túl nem áll módunkban tárolni,ha nem veszi ezalatt át a terméket, az elállásnak minősül, rendelése törlődik.
Garancia, szavatosság
Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőköny, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. 
Szélsőséges út és használati körülmények esetében a Gumitár Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 
A garanciális igény nem érvényesíthető: 
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra
 

AZ ÁRUHÁZ KEZELÉSE

Gumiabroncs webáruház
Áruházunkban több mint 15  gumiabroncsgyártó termékei közül választhatja ki az Ön számára árban és minőségben megfelelő autógumit.
Széles kínálatunkban –mint nyárigumi, mint téligumi- fókuszálunk a legolcsóbb gumiabroncsoktól a prémium márkákig, legyen szó személy, terepjáró vagy kisteherautóról.
Általunk forgalmazott gumiabroncs márkák: GOODYEAR, MICHELIN, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, BARUM, DAYTON, FULDA, SAVA, KLEBER, KORMORAN, UNIROYAL, DEBICA, KUMHO, DEBICA, FIRESTONE, GENERAL TIRE, YOKOHAMA, NOKIAN.
Kérjük megrendelés előtt alaposan, ellenőrizze le a gépkocsijára felszerelhető gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Ennek elmulasztásából adódó félreértésekért fellelőséget nem tudunk vállalni.
Amennyiben autóján gumiját nagyobbra szeretné váltani, használja a GUMIMÉRET VÁLTÓ funkciót, hogy megtudja a megfelelő gumiabroncsok paramétereit.
Az "akciós termékek" gombra kattintva, Önnek lehetősége van megtekinteni az évszaknak megfelelő téligumi, illetve nyárigumi akciónkat.

Vásárlás

Önnek lehetősége van adatbázisunk segítségével megkeresni, kiválasztani a megfelelő autógumit, alufelnit. Ha megtalálta a megfelelő gumiabroncsot, a virtuális kosarába helyezhet annyit, amennyit csak szeretne. A találati listában szereplő gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet jelzik!
Kosár tartalma
Bármikor lehetősége van megtekinteni a kosár tartalmát, és abból bármit visszahelyezni a "polcra". 

Impresszum 
 
A weboldalon található leírások tartalma semmilyen kötelezettség vállalást nem von maga után,
és kizárólag információ nyújtásának céljára szolgál. Az információk a vonatkozó törvényi meghatározások szerint a bemutatott termékek vonatkozásában nem tekinthetők semmiféle szerződéses viszony alapjának. Amíg írásban ettől eltérő megállapodás nem születik, nem képezik a Gumitár Kft-vel kötött semminemű jelenlegi vagy Jövőbeli szerződés részét sem. A Gumitár Kft részéről a weboldalon szereplő  termékeket illetően, sem az információk aktualitásának helyessége és minősége, sem pedig a termékek elérhetősége tekintetében semmiféle garanciát vagy megállapodást nem tartalmaz.A weboldalon szereplő információk, valamint a leírt termékek és szolgáltatások a Gumitár Kft. előzetes bejelentése nélkül bármikor megváltoztathatóak vagy aktualizálhatóak. A weboldalon szereplő tartalmakért a Gumitár Kft. semmiféle felelősséget nem vállal. Az oldalon szereplő információk felhasználásából származó mindennemű közvetlen vagy közvetett kárral, kártérítési igénnyel, bárminemű es bármilyen jogalapból adódó károkkal szemben vállalt felelősség, amennyiben jogilag megengedhető, kizárt. Minden szöveg, kép, ábra es egyéb anyag, illetve ezek koordinációja es elrendezése a Gumitár Kft részéről szerzői jogvédelem alá esik, éskereskedelmi jellegű felhasználás vagy terjesztés céljára módosításuk, másolásuk vagy más módon történő felhasználásuk A Gumitár Kft. kifejezett írásbeli beleegyezése nélkül nem megengedett.
Minden jog fenntartva.
Gumitár Kft
 

 

Mai napi akciós gumink!
VREDESTEIN - Ultrac Satin - nyárigumi adatlap
nyárigumi
215/40R16
Súly index: 86
Sebesség index: W
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
58.270 Ft
Akciós ár:
29.135 Ft (50 %)

Ossza meg ismerőseivel!


A gumi-akciok.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Téligumik

Nyárigumik

2016. gumi-akciok.hu - Minden jog fenntartva