Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:

Kátyúgarancia

Kátyúgarancia a Point S gumi szervizekben

Padkára vagy kátyúba hajtott? Nem számít! Erre van a Kátyúgarancia! 

A Point-S Kátyúgaranciával Ön nyugodtan közlekedhet,nincs miért idegeskednie. Ez a garancia, az esetleges javíthatatlan gumisérülésekre Önnek gyors és egyszerű megoldást biztosít.  
Az új gumikhoz tartozó kötelező garancián túl, a vásárlástól számított 1 évig biztosítjuk vásárlóinknak a "KÁTYÚGARANCIÁT". A garancia, a webáruházban kátyúgarancia ikonnal ellátott gyártók abroncsaira érvényesek, kizárólag személy és 4X4 abroncsokra vonatkozik. (kisteher abroncsokra nem érvényes) 
 

A Kátyúgarancia az alábbi téli gumi Márkákra érvényes:

BARUM - BRIDGESTONE - CONTINENTAL - DEBICA - DUNLOP - FIRESTONE - FULDA - GOODYEAR - GTRADIAL - HANKOOK - KINGSTAR - POINTS - SAVA - SEMPERIT - UNIROYAL - TAURUS - VREDESTEIN - YOKOHAMA
 

A kátyúgarancia Magyarország területén érvényes. Az ország több mint 30 Point S kereskedőjénél tudja érvényesíteni, függetlenül attól, hogy melyik Point S kereskedőnél vásárolta gumi abroncsát. A Point S Kátyúgarancia a szokásos gyártói garancián túli biztosíték Önnek, amely nem csak az abroncsok gyártási hibáira vonatkozik. A kátyúgaranciáért nem kell külön fizetnie! A kátyúgarancia időtartama a vásárlástól számított 1év, de legfeljebb a gumiabroncs 3mm profilmélység eléréséig (téli guminál 4mm profilmélység) érvényes. A kátyúgarancia csak 1darab csere gumiabroncsra használható fel! Biztonsága érdekében ellenőriztesse abroncsait a felszerelés után minden 5 000 km megtétele után, de legalább évente egyszer. Az ellenőrzések alkalmával mutassa be a számláját, így a felülvizsgálat és az esetleges gumi javítása díjtalan, de az egyes üzemi állapot helyreállításához szükséges beavatkozásokért fizetni kell! (pl. gumiszerelés,centrírozás) Ha nem javítható az abroncs akkor a kopás mértékének megfelelően kerül kiszámításra a csereabroncs értéke. A Kátyúgarancia azokra a gumi sérülésekre is vonatkozik, amely nem rendeltetésszerű használat közben keletkezett, a helytelen vezetői magatartás vagy előre nem látható úthibák miatt következtek be. 
 

Ezek a következők lehetnek :

- Rongálás * 
- Szeg vagy éles tárgyak által okozott sérülések  
- Egyéb defektek          
- Kátyúba hajtás miatt kialakult sérülés 
- Útpadkára járdára történő le-felhajtás okozta sérülések 
- Nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások 
- Blokkoló fékezés okozta deformációk     
 

Kivételek a garancia alól: Gumiabroncs elvesztése, lopása és mindenfajta kopás.
** Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását! 
A gumiabroncsot a Point S tagszervizekben - javíthatatlan sérülés esetén - kicseréljük térítésmentesen, az addig megtett futásteljesítmény figyelembe vételével. Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza! A kátyúgarancia időtartama a vásárlástól számított egy év, de legfeljebb a 3 mm profilmélység eléréséig érvényes. (téli gumiabroncs esetén 4 mm profilmélységig) A kátyúgarancia csak 1darab csere gumiabroncsra használható fel!

 
A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:   


-  Vásároljon egy garnitúra autógumit (4db) 
- Őrizze meg a gumi abroncsok számláját  
- Online regisztráció megléte a www.katyugarancia.hu oldalon

- A regisztrációs adatok egyezése az abroncséval  
- A fizetést igazoló számla, vagy blokk.
- Regisztráció a  www.katyugarancia.hu weboldalon 

 

Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ: 
 

- 7mm felett= 100% 
- 6,9 mm-4,5mm= 60% 
- 4,4-3mm= 40%

 

Mai napi akciós gumink!
ROYAL BLACK - Royal A/T - nyárigumi adatlap
nyárigumi
265/65R17
Súly index: 112
Sebesség index: T
Erősített: nem
Defekttűrő: nem
Ár:
49.727 Ft
Akciós ár:
26.855 Ft (46 %)

Ossza meg ismerőseivel!


A gumi-akciok.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Téligumik

Nyárigumik

2016. gumi-akciok.hu - Minden jog fenntartva