SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Személyes átvétel    
 

Cégünk több ezer darabos saját készlettel rendelkezik.
A raktáron lévő megrendelt termék pozitív visszaigazolás után átvehető a Budakeszin és Budaörsön lévő műhelyeinben, ahol KIZÁRÓLAG szereléssel együtt tudjuk átadni az abroncsokat a szerelési időpont egyeztetésével. Ha nem kér szerelést a megrendelt abroncsokhoz, akkor Törökbálinton tudja átvenni személyesen a raktárunkban, ahol KIZÁRÓLAG kártyás fizetési lehetősége van, illetve előre utalással vagy online bankkártyával tud előre fizetni és ezután tudja átvenni az abroncsokat majd a raktárunkban.

Ha nincs raktáron a megrendelt abroncs de azt a terméket lehet rendelni a gyártónál, akkor általában 24-72 órán belül érkezik meg. Ettől eltérhet egyes rendelések szállítási ideje.

 

Házhoz szállítás


A szállítási költség 1 db rendelése esetén 2.900,- / db, 2 db rendelése esetén 1.500,- / db, 3 vagy több darab rendelése esetén 1190,- / db. Utánvét kezelési költség 990 forint / rendelés. A házhozszállítási információk a gumik adatlapjánál (Részletek gomb) is megtalálhatóak. A díjak az áfát tartalmazzák. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.Házhoz szállítás esetén a 24H futár, az MPL, vagy a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a terméket, melyet utánvéttel, előre utalással, és online is ki tud fizetni, utánvét esetén 24H-futárnál csak készpénzben tudja kiegyenlíteni a vételárat.  A futárcég (Mpl/24h,Gls) nem választható ki a megrendeléskor a kiszállításhoz, raktáranként eltérő a szállító cég ! 

A kiszállítással kapcsolatban, az abroncsok aktuális helyzetéről a futárcégek tudnak felvilágosítást adni kizárólag, az általuk email/sms-ben küldött információ segítségével. Cégünknek nem áll módjában a csomagok követése.

 

A személyes átvétellel  megrendelt abroncsokat 8 munkanapon túl nem áll módunkban tárolni, ha ezalatt nem veszi át a terméket az elállásnak minősül, rendelése törlődik.


x

Kedves Látogató!


Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy az oldal csak teszt jelleggel működik, a megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra!


Üdvözlettel,
A gumi-akciok.hu csapata