TERMÉKEINK
GRIP Üzemanyag 72dB
BRIDGESTONE Blizzak LM001 195/55R16 87H

Vizsgáljuk meg a Bridgestone Blizzak LM001 téli gumit! Miért jobb, mint a többi?

A Bridgestone Blizzak LM001 téli gumi tökéletesen megfelel a márka követelményeinek és az évek során nyújtott minőségnek. A szakemberek nem győzik hangsúlyozni a megfelelő téli abroncsok fontosságát, mivel a havas és csúszós utakon megnő a balesetek száma. Elég egy gyorsabban bevett kanyar vagy egy hirtelen fékezés, és máris megtörténik a baj. Miközben egyre többen látják be a gumicsere fontosságát, még mindig sokan kerülik a prémium kategóriás termékeket.

A Bridgestone éppen ebbe a prémium kategóriába tartozik, a legjobb megoldás a havas, lucskos és jeges utakra. A japán mérnökök megállás nélkül dolgoznak a legújabb innovációkon, és folyamatosan javítják az abroncsok tulajdonságait. A vállalat közel 100 éve dolgozik megállíthatatlanul, először az amerikai piacra, utána pedig az európai piacra is betörtek. Innentől kezdve az autósportban is megjelenő Bridgestone egyre több felhasználót nyert magának, ahol főleg a prémium autókhoz választják.

Ezért válasszuk a Bridgestone Blizzak LM001 téli gumit

Ha pár szóval kellene jellemezni a Bridgestone Blizzak LM001 téli gumit, akkor az nagy stabilitás és a rendkívüli tapadás lenne. A különleges 3D-s lamellák új futófelületi mintázatot kaptak, ahol a ferde hornyok gondoskodnak a lamellák rugalmasságáról. A hornyok megnövekedett térfogata szinte belekapaszkodik a hóba, így kivételes tapadást ér el a havas utakon. A szilícium-dioxid újszerű eloszlása olyan vegyületet eredményez, amely a leghidegebb környezetben is megőrzi a rugalmasságát, és továbbra is megtartja az optimális tapadást.

A lekerekített sarkok javítják a víz áramlását, így nemcsak az eső, hanem a félig megolvadt hó is gyorsabban távozik. A kifelé szélesedő redők gyorsan tisztítják az érintkezési felületet, így a  kanyarokban is biztonságossá válik a közlekedés. A Bridgestone tovább fejlesztett téli gumija még jobb teljesítményt nyújt, megnöveli a biztonságot, javítja a kormányozhatóságot, emellett végig kényelmes vezetési élményt nyújt. A gumiabroncs érintkezési felülete szintén növekedett, ami a féktávolság csökkenéséhez járul hozzá.

Kinek ajánljuk?

Ez az abroncs olyan szintű biztonságot nyújt, amit a prémium kategóriától várunk el. A lamellák és a mintázat gondoskodnak a száraz, havas és jeges vezetésről, úgyhogy leginkább azoknak az autótulajdonosoknak ajánljuk, akik prémium termékre és kézzel fogható eredményekre vágynak. A Bridgestone Blizzak LM011 téli gumi tökéletes választás az európai telekhez.

BRIDGESTONE Blizzak LM001 - 195/55R16
ÁR
Téligumi
Méret: 195/55R16
Súly index: 87
Sebesség index: H
DEFEKTTŰRŐ: Igen
ERŐSÍTETT: Nem
További termékek ebben a méretben
x

Kedves Látogató!


Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy az oldal csak teszt jelleggel működik, a megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra!


Üdvözlettel,
A gumi-akciok.hu csapata