TERMÉKEINK
GRIP Üzemanyag 69dB
BFGOODRICH G-FORCE WINTER 2 235/45R17 94H

A BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumival a tél játszótérré változik

A BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumit úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson a legzordabb körülmények között. A márka termékei a teljesítményükről és a megbízhatóságukról híresek, ami az európai felhasználók körében is keresetté teszi. Ezekkel a gumiabroncsokkal a vezetés egy új szegmensébe kapunk bepillantást, ahol a gumi kiegyensúlyozott kapcsolatban áll az úttal, a harmónia pedig az alacsony gördülési zajban és még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásban is meglátszik.

A márka az elmúlt évszakban rengeteg újításon és innováción ment keresztül, miközben végig figyelembe vette az autótulajdonosok elvárásait. Ma már nemcsak a megbízhatóságot és a minőséget tűzték ki célul, hanem a vezetés kényelmét, ami egyre fontosabb szempontnak számít, főleg azoknál, akik hosszabb utakra vállalkoznak. A radiál vázas abroncsok bevezetése után a BF-Goodrich név a Michelin almárkájaként folytatta a működését, ami még több újítást hozott. Az amerikai piac mellett a hazai boltokat is meghódította, megkönnyítve a téli közlekedés nehézségeit.

Mit tud a BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumi?

A BFGoodrich G-Force Winter 2 téli gumi a legkorszerűbb abroncsok közé tartozik. Az utódjához képest jobb tapadást és biztonságosabb közlekedést ígér a havas utakon is. A használata több előnnyel jár, amik közül muszáj kiemelni a rövidebb féktávolságot, ami jeges utakon is megfigyelhető. Egy olyan világban, ahol néhány méter emberek életét jelenti, nagyon fontos a féktávolságok figyelembe vétele, főleg, ha jeges utakon közlekedünk.

A G-Force Winter 2 jobb tapadást, kiváló útvezetést és rövid féktávokat nyújt, amit egy új vegyületnek köszönhet. A vegyület csökkenti a futófelület merevségét az alacsonyabb hőmérsékleten, így sokkal biztonságosabbá teszi az extrém körülmények ellenére is. A V alakú futófelület segíti a víz kiszorítását, ezzel pedig csökkenti az aquaplaning kockázatát. Olyan gumiabroncsnak számít, ami bizalmat ad a vezetőnek a legzordabb utakon is.

Kinek ajánlott?

A BF-Goodrich téli abroncsai nagyszerűen szerepelnek a teszteken. A középkategóriának hála a kedvező árak megkönnyítik a vásárlást, és bár a prémium abroncsokhoz képest olcsóbbnak számít, a minőséget sok esetben ugyanúgy hozza, és sokszor meg is előzi azokat. A BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumi többször maga mögé utasította a nagy neveket, amikről a vásárlói vélemények is tanúbizonyságot tesznek, úgyhogy azoknak ajánlott a használata, akik biztonságos vezetésre vágynak időjárástól függetlenül.

 

BFGOODRICH G-FORCE WINTER 2 - 235/45R17
ÁR
Téligumi
Méret: 235/45R17
Súly index: 94
Sebesség index: H
DEFEKTTŰRŐ: Nem
ERŐSÍTETT: Nem
További termékek ebben a méretben
x

Kedves Látogató!


Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy az oldal csak teszt jelleggel működik, a megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra!


Üdvözlettel,
A gumi-akciok.hu csapata