TERMÉKEINK
GRIP Üzemanyag 72dB
CONTINENTAL WinterContact TS 850 P 235/60R18 103T

WinterContact TS 850 P kiváló teljesítmény nyújt a hidegben

A TS 850 P téli gumi kiváló teljesítményt nyújt a leghidegebb éjszakákban gépjárműtől függetlenül. Biztonságos vezetést ígér a közepes méretű, a luxus járművek és a városi terepjárókhoz, az autótulajdonosnak csak a megfelelő méretet kell kiválasztania. Ez az abroncs fokozott tapadást nyújt a havas utakon, amit több forradalmi technológia segíti. Az úgynevezett S-GRIP és PrecisionPlus a hóban végzi a dolgát, így a nagyobb mennyiségű csapadék miatt sem kell otthon maradnunk.

Amikor abroncsot keres az ember, akkor gyakran tapasztalja, hogy ha bizonyos körülmények között nagyon jó egy gumi, akkor lesz gyenge pontja is. A TS 850 P kiválóan teljesít a havas utakon, azonban a száraz útviszonyokra ugyanúgy odafigyeltek. A száraz kezelhetőség főleg gyorsításkor és kanyarodáskor érzékelhető, ahol az ActiveBand technológia csökkenti a féktávolságot.

Sok felhasználó még ma is a tesztekhez fordul vásárlás előtt, ezek azonban tovább dicsérik a márkát. Az AutoBild teszteken példaértékű eredményt ért el, ahol kiemelték a nedves és száraz úton produkált eredményeit, valamint a rövid féktávolságot. A téli hónapok során egyetlen méter is életet menthet, úgyhogy ez a tulajdonság még inkább értékelendő. Az alacsony gördülési ellenállás hozzájárul ahhoz, hogy az autó kevesebbet fogyasszon, miközben a gumi sem kopik olyan gyorsan.

CONTINENTAL WinterContact TS 850 P - 235/60R18
ÁR
Téligumi
Méret: 235/60R18
Súly index: 103
Sebesség index: T
DEFEKTTŰRŐ: Nem
ERŐSÍTETT: Nem
További termékek ebben a méretben
x

Kedves Látogató!


Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy az oldal csak teszt jelleggel működik, a megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra!


Üdvözlettel,
A gumi-akciok.hu csapata