TERMÉKEINK
GRIP Üzemanyag 70dB
BRIDGESTONE Blizzak LM005 185/60R15 84T

1.                                          Készüljünk a télre Bridgestone Blizzak LM005-ös téli gumival!

Télen sokkal körültekintőbben kell közlekedni az utakon mint nyáron, az egyik legfontosabb ilyenkor, hogy autóinkat jó minőségű abronccsal szereljük fel, int a Bridgestone Blizzak LM005. Télen hamarabb sötétedik, később kel fel a nap, a látási viszonyok egyébként sokszor korlátozottak. Gondoljunk csak a ködös reggelekre és estékre, a szitáló esőre. Ilyenkor a szakemberek mindig felhívják a figyelmet a látás és a láthatóság fontosságára. És arra, hogy szereljük fel autóinkat téli gumival. Hogy miért?

Mert a téli gumiabroncsokkal sokkal nagyobb biztonságban közlekedhetünk a hidegben, a fagyos, esős, havas utakon. Az abroncsok jobban tapadnak, mélyebb a futómintázatuk, több lamellát tartalmaznak, így el tudják vezetni a csapadékot. Az anyaguk is más összetételű, hogy a hidegben is lágy maradjon. A szakemberek azt mondják, hogy ha 7 fok alá csökken a hőmérséklet, akkor már érdemes lecserélni a gumikat.

Mit válasszunk?

Az egyik legnagyobb gumigyártó a világon a Bridgestone. Neve a japán isibasi szóból eset, ennek a jelentése kőhíd, vagyis angolul stone bridge. A Bridgestone több mint száz gyárában világszerte gyártanak abroncsokat. Így hazánkban is, ahol 2008 óta gyártanak személyautó abroncsokat. A Bridgestone hosszú évek óta kiválóan szerepel az ADAC, vagyis a német autóklub gumiabroncs tesztjein, úgy a nyári, mint a téli abroncsokkal.

A téli abroncsoknál nagyon sok  mindent figyelembe kell venni. A tél nem minden földrészen, nem minden országban ugyanolyan. Vannak enyhe, csapadékos, vagy épp nagy fagyokkal járó hidegek. Amikor téli gumit választunk, sok szempontot kell mérlegelnünk. Így azt is, hogy milyen utakon használjuk majd az autónkat, vagy épp azt, hogy mennyit megyünk majd a téli abroncsokkal.

Bridgestone Blizzak LM005 a havas és nedves utakra

A prémium kategóriájú téli gumi tökéletes választás lehet az enyhe európai teleken. Futófelületének mintázata egyedi, anyaga különleges Nano Pro-Tech keverékkel készült. Mindezek biztonságosabbá teszik a közlekedést. Kisebb a féktáv havon és jégen is, és nagy a tapadása. Ennél többet is nem is kívánhatnánk, ha téli gumiról van szó.

A tesztek is azt bizonyítják, hogy a Bridgestone Blizzak LM005 téli gumiabroncs kiváló választás, az AMS tesztjén a maximális négy csillagot kapta meg, így a különösen ajánlott kategóriába került. A különlegességét pedig az anyagösszetételén túl az adja, hogy a mintázata 2D-s és 3D-s lamellákat is tartalmaz, így az úttal nagy felületen érintkezik.


BRIDGESTONE Blizzak LM005 - 185/60R15
ÁR
Téligumi
Méret: 185/60R15
Súly index: 84
Sebesség index: T
DEFEKTTŰRŐ: Nem
ERŐSÍTETT: Nem
BRIDGESTONE Blizzak LM005 185/60R15 - téligumi
BRIDGESTONE Blizzak LM005 185/60R15 - téligumi
További termékek ebben a méretben
x

Kedves Látogató!


Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy az oldal csak teszt jelleggel működik, a megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra!


Üdvözlettel,
A gumi-akciok.hu csapata