ÁSZF

Üzletszabályzat

A webáruházban feltüntetett árakat csak a Webáruházban, a 30/606-5170-as telefonszámon vagy az info@gumi-akciok.hu e-mail címen leadott megrendelések esetén tudjuk nyújtani!
Megrendelés Folyamata
A webáruházban feltüntetett gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet mutatják, a raktáron lévő gumiabroncsokon kívül kapcsolatban állunk valamennyi gyártóval vagy forgalmazó nagykereskedéssel így a kiszolgálás az elérhetőségtől függően változhat, de nem több mint 1-5 munkanap. Emellett a lehetőség fenn áll, hogy a kiválasztott gumiabroncs sem a raktárunkban sem pedig a forgalmazó raktárában nincs ezért a gumiabroncs nem érhető el. Némelyik esetben a gumiabroncs beszerzése csak nagykereskedőtől lehetséges, ilyenkor a gumiabroncsok ára eltérhet a webshopon feltüntetett árakétól, erről mielőbbi tájékoztatást nyújtunk telefonon vagy e-mailen keresztül.
Amennyiben a webes felületen keresztül rendel gumikat automatikusan kap egy visszaigazoló e-mailt az ön által megadott címre arról, hogy megrendelése befutott hozzánk. A megrendeléstől számított maximum 2 munkanapon belül kollégánk telefonon keresztül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy a megrendelést véglegesítse, és megbizonyosodjunk róla hogy az valóságos. Ha telefonon keresztül szeretne rendelni erre is van lehetőség a 30/606-5170-as telefonszámon ahol kollégánk minden kérdésére készséggel válaszol és felveszi a rendelést. E-mailen való megrendelésre is van lehetőség, amit az info@gumi-akciok.hu címen tudnak leadni. A megrendelés akkor tekinthető véglegesnek, ha kollégánk telefonon vagy e-mailen keresztül ezt visszaigazolja. A visszaigazolásig a gumiabroncsok árváltoztatásának jogát fent tartjuk.

Termékek átvétele és fizetése
A megrendelt gumiabroncsokat és alufelniket a telefonos visszaigazoláskor történő megegyezés alapján küldjük ki, de a futárszolgálat esetleges késlekedéséért felellőséget nem vállalunk. A szállítási költség 1 db rendelése esetén 2.500,- / db 2 vagy több db rendelése esetén 1.590,- / db. Utánvét kezelési költség: 800 forint rendelés.

A megrendelt termékek vételárát az alábbi módokon rendezheti:
- Banki előreutalással (a számla kiállítása után!)
- Online bankkártyával, Pay by Link használatával (A fizetési linket a rendelés telefonos visszaigazolását követően küldjük ki!)
- Utánvéttel a futárnál készpénzben. Utánvét kezelési költség: 800 forint rendelés.

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a számlázási adatokat minden esetben pontosan töltsék ki -és ellenőrizzék le-, mert a már kiállított számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gumi-akciok.hu nem a műhelyünk kiskereskedelmi weboldala, hanem egy házhozszállításra specializálódott webáruház. Személyes átvételre csak a szerződött partnereinknél van lehetőség, de a termékeket oda is futárszolgálattal tudjuk kiküldeni, aminek díja 990 Ft / db!

Gumiabroncs és Alufelni webáruház használata
Áruházunkban több mint 30 féle gumiabroncsgyártó termékei közül választhatja ki az Ön számára árban és minőségben megfelelő autógumit.
Széles kínálatunkban –mint nyári gumi, mint téli gumi- fókuszálunk a legolcsóbb gumiabroncsoktól a prémium márkákig, legyen szó személy, terepjáró vagy kisteherautóról.
Általunk forgalmazott gumiabroncs márkák: APOLLO, BARUM, BF GOODRICH, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DAYTON, DEBICA, DELINTE, DUNLOP,FALKEN, FIRESTONE, FULDA, GENERAL TIRE, GOODYEAR, GT RADIAL, HANKOOK, INFINITY, KINGSTAR, KLEBER, KORMORAN, KUMHO, MATADOR, MICHELIN, NOKIAN, PIRELLI, POINT-S, ROADSTONE, SAVA, SEMPERIT, SPORTIVA, TOYO, UNIROYAL, VREDESTEIN, YOKOHAMA

Kérjük megrendelés előtt alaposan, ellenőrizze le a gépkocsijára felszerelhető gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Ennek elmulasztásából adódó félreértésekért fellelőséget nem tudunk vállalni.
Amennyiben autóján gumiját nagyobbra szeretné váltani, használja a gumiméret váltót illetve érdeklődjön telefonon vagy e-mail keresztül, hogy megtudja a megfelelő gumiabroncsok paramétereit.
Az AKCIÓ gombra kattintva, Önnek lehetősége van megtekinteni az évszaknak megfelelő téli illetve nyári gumi akciónkat.
Az ALUFELNI gomb alatt, az Ön igényének megfelelő méret kiválasztása után, megtekintheti alufelni akciós kínálatunkat. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy alufelni rendelés esetén, előbb egyeztessen velünk, kerülve az alufelnik övezte (ET szám, osztókör, agyméret) problémákat. Az alufelni adatainak egyeztetésében, készséggel állunk rendelkezésére a 06 30/606-5170-es telefonszámon.
Felmerült lemezfelni, acélfelni igényét bátran jelezze felénk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk hogy megtaláljuk az autóra megfelelő legkedvezőbb áru keréktárcsát.
A kosárba helyezett teremékeket folyamatosan figyelemmel kísérheti a Kosár Tartalma gombra kattintva és a behelyezetett termékeket itt tudja törölni is.

A vásárlás lemondása és a megrendeléstől való visszalépés
Az interneten keresztül leadott, de még vissza nem igazolt rendeléseket a leggyorsabban az info@ gumi-akciok.hu e-mailcímen lehet lemondani. Ha a megrendelt termékek visszaigazolása megtörtént, akkor a 30/606-5170-as telefonszámon lehet lemondani a rendelést, hogy aktuális esetben a csomagok ne kerüljenek kikézbesítés vagy az adott rendelést törölni tudjuk. Ez vonatkozik a telefonos és e-mailes megrendelésekre is.
Ha a gumiabroncsok és felni a vásárlástól számított 14 naptári napon keresztül indoklás nélkül visszamondható, a kormányrendelet értelmében. A gumik vagy felnik ezen időn belüli nem rendeltetésszerű használatából keletkező károkat cégünk jogosult a vételárból levonni. Kérjük megrendelés előtt alaposan, ellenőrizze le a gépkocsijára felszerelhető gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Valamint a gumikat csak erre szakosodott műhelyekben szereltesse fel.
A 14 naptári napon túli visszamondást csak fel nem szerelt gumiabroncsok estében, lehet kérni.
A gumik és felnik visszamondását csak az aktuális vásárlásról szóló számla vagy garancia kártya bemutatásával tudjuk elfogadni. Ezek hiányában nem áll módunkban a termékeket visszavenni.

Szerzői jogok
Tilos a Gumitár Kft. engedélye nélkül az oldalon található tartalom felhasználása. Minden olyan szöveges leírás, kép, logo, design elem a Gumitár Kft. tulajdonát képezi ezért tilos más célokra való felhasználása sokszorosítása vagy a cég nevének negatív megjelenésének felhasználásakor. Minden ilyen tevékenységhez a Gumitár kft. írásos beleegyezése szükséges .

Gumiabroncs garancia
Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
A garanciális elbírálást minden esetben a gumiabroncs gyártója vagy forgalmazója végzi. Amennyiben helyt ad a reklamációnak a Gumitár Kft. az elbírálás során megadott mennyiségben kompenzálja a gumiabroncs árát. A garancia hosszát minden esetben a gyártó szabja meg de ez gumiabroncstól függően 3-5 év is lehet. A garanciális problémák minden esetben az önhibán kívül történő gumiabroncs károsodásra vonatkozik. A reklamációt a Gumitár Kft. felviszi egy jegyzőkönyvbe, amit később az igény bejelentője is megkap. A Point-S hálózaton belül elérhető kártyúgaranciáról lejjebb olvashat.

Záró rendelkezés
A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. Bármilyen fajta jogvita esetén a Gumitár Kft. (mint üzemeltető) székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.
x

Kedves Látogató!


Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy az oldal csak teszt jelleggel működik, a megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra!


Üdvözlettel,
A gumi-akciok.hu csapata